Purpurová krása
Anotace: ...purpurově rudá krása ..
Dívám se na nebe,
motýlci nade mnou krouží,
bodlák píchnul mě do dlaně,
jak trs divokých růží
-rudá kapka krve
Malíř užil by ji skvěle,
na plátno umístil-symbol radosti a štěstí
začnu si broukat o Tobě
do ruky sevřu bílý kapesník.
...jennž zrůžoví
/láskou/.....
Přečteno 380x
Tipy 9
Poslední tipující: Kapka, Dilla, Květka Š., Psavec, bejbyyyy, Radek.oslov.Šafárik, Emira
Komentáře (5)
Komentujících (5)