Oči
Plamen svíčky dohořívá
Uvnitř nezbude světla nic
Mám strach z oněch temných dnů
Však samoty se bojím víc
Zatím stojím v povzdálí
Jen chytám tvoje pády
Jednou se však budeš divit
Když otočím se zády
Proč bych měla věřit lžím
Jak máš mě hrozně rád
Nebyl si to právě ty
Co nechal si mě v dešti stát?
Už jsme přeci dospělí
Je čas ukončit směšné hry
Nebyly to slova lásky
Prázdný pohled zničil sny
Přečteno 510x
Tipy 33
Poslední tipující: akneliam, symphonicsoul, 11prdelka, Hloupá Květinka, hezule, jesterka, STIMPRE, Lady L, floreciente, Romana Šamanka Ladyloba, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)