Princezna

Princezna

Anotace: ONA ví ... :)


Pověz mi princezno, copak to znamená,
když jsi tak blízko a přitom tak vzdálená.


Snad šíp to Amorův zasáhl srdce mé,
jak má mu odolat, když není kamenné.


Pověz mi princezno i šeptat smíš,
o kom ty v noci potají sníš.


K překrásným očím tvým a úsměvu z perel,
jak býti o kus blíž, kdybych já věděl.

Řekni mi princezno tak krásně snědá,
proč myslím na tebe, když spát se nedá.


Houpeš mým světem, jen o tobě sním,
pověz zda o kousek blíž k tobě smím.



Přestaň se bát a pojď ke mě blíž,
nemusíš šeptat i mlčet smíš.


Pojď ke mě blíž s pohledem svým
a já ti povím, o kom já sním.


Můžu ti šeptat sladká slova,
třeba hned teď a zítra znova.


A taky tě laskat po tvých vlasech,
třeba hned teď a zítra zase.


Tak pojď ke mě blíž, ať na dosah mám,
princeznu kterou tolik rád znám.

Autor tuleby, 23.10.2004
Přečteno 1622x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel