Miluj mě něžně
Anotace: To asi znáte ..., na vlastní kůži či alespoň z doslechu. Od Elvise.
.
Mám tě děvče mám tě rád
Mám tě rád to víš
Chtěl bych s tebou chtěl bych spát
To ty jistě víš
Ty jsi s jiným a s ním spíš
To já dobře znám
Spáváš s mužem a tak víš
Radši bych byl sám
Tak mě nechte paní být
Mám vás hodně rád
Nejsem pro vás vhodný cíl
Já jen mladý rád …
.
Přečteno 443x
Tipy 37
Poslední tipující: hašlerka, symphonicsoul, Indigo, Ágnes, kuskus pruhovaná, NikitaNikaT., Juraj Hrom, 5thelement, Kars, okapovaroura, ...
Komentáře (13)
Komentujících (13)