Máš smutné oči. Smutné, přesmutné,
jak bývá listí mladé v předjaří.
A jaro nepospíchá, dosud ne.
Komu z nás najít květ se podaří?
Chci ti napsat, že se mi to líbí moc..ST
14.10.2009 10:34:00 | hašlerka
popsal jsi krásně svoje pocity,
jsou jak džbán vína, na ubrus vylitý ...
21.05.2009 08:26:00 | nejsembásník
Líbilo by se mi, kdyby mi někdo psal takové "hrozné" básničky, jako píšeš ty. Zase nemůžu jinak než za ST.
20.05.2009 12:48:00 | Jana M.