O Kristýnce
Anotace: Stará básnička o Kristýnce
Sleduji motýly ve vitrínce
a píši báseň o Kristýnce.
O jejich řasách, víčkách, očích
- o těch dvou perlách spod obočí.
O jejich ústech, vlasech, tváři
na které občas úsměv září
O tom jak strašně se mi líbí
a o tom, proč mě nepolíbí.
O její něžnosti a kráse.
Musím ji dopsat než provdá se.
Komentáře (4)
Komentujících (4)