Msta
Anotace: podvědomá vzpomínka na Medeu
Svou duši zamykám,
když ke mně přicházíš.
Netuším kudy kam,
co můj pláč utiší...
Za jeden velký omyl,
vybírám hořkou daň.
Srdce jsi mi zlomil,
teď já mám v ruce zbraň...
Přes všechno příkoří,
vymýšlím krutou lest.
Mé oči pomstou se rozhoří,
čeká tě trest...
Přečteno 376x
Tipy 9
Poslední tipující: Alasea, Petbab, Elza511, V e r u n k a, destovecka, Emira
Komentáře (2)
Komentujících (2)