Anotace: ..vstoupit..pro velikou odvahu!!!
Ano, ráda bych spíše něžně loupit, než koupit... protoře jisté věci se nedají koupit, ty se musí letmo ukrást... a okradený rád si přinde pro vrácení :o)
23.05.2009 11:35:00 | NikitaNikaT.
přesně...atmosféra...jarmarky...kouzlo...poezie...hudba...kolotoč...fantazie...a on...a ona...
22.05.2009 15:31:00 | Mirka Hedbávná