O tobě
Pivem jak šťávou léčíš svůj žal,
jinak bys smutek, prohru neustál.
Něco ti nejde - tobě to nevadí,
chlastti vždy tak skvěle poradí.
Kámoši přijdou budou zas,
na lásku pak až zbyde ti čas.
Ruce si promneš, pivo si podáš,
nemáš slinu? Rychle ji dodáš.
O řečích nesmyslných se bavíš,
že j ti volám, píšu ... neslyšíš.
Hospod nenecháš, rád se bavíš,
dělat šaška všude se snažíš.
A je ti jedno - nemáš strach,
že naše pohádka skončí ve hvězdách.
Přečteno 493x
Tipy 4
Poslední tipující: Matty09, V e r u n k a, Emira
Komentáře (4)
Komentujících (4)