Zbláznilo se mi srdíčko
Anotace: Srdce se zbláznilo, všechno se otupilo ve mě, netoužím po ničem, než obejmout Tě pevně, do očí se Ti dívat, celičkýho Tě líbat, však to bys nesměl odcházet a v jiné lásku nacházet..
Zbláznilo se mi srdíčko,
né moc a ani maličko,
celý si přeje patřit Tvému
a nemít před Tebou žádnou trému.
Proč cesta k Tobě zatáčkama vede,
proč srdce mé je smutné a tvář se na Tvou směje,
proč mi scházíš a to jsi pryč jen chvilinku,
proč v srdci mém zanecháváš tu nejkrásnější vzpomínku.
Zbláznila jsem se do Tebe celá,
asi už víš, co to se mnou dělá,
ta láska moje k Tobě s kterou Tě sleduju,
nemůžu prostě za to, že moc Tě miluju.
Až večer budu uléhat a na nebe se dívat,
budu si tě přát u sebe a celýho Tě zlíbat,
hladit Tě a miláčku Ti šeptat
a pak už Tě jenom na tělíčku lechtat.
Přeju Ti všechno dobrý, hezký dny a krásný noci,
ať nikdy nezažiješ jen smutný pocit,
jsi moje stěstí, jsi můj sen,
přestože budeš daleko zůstaneš ve mě jen.
Komentáře (2)
Komentujících (2)