Srdce a..
Zas som sa vyplakal
netušíš prečo?
láske som pritakal
nemých sĺz rečou
neviem si predstaviť
čo bude ďalej
zas ma raz neobíď
a z očí zalej
drobnými slzami
až do polnoci
jedna z nich skĺzla mi
sama v bezmoci
do srdca, s prosíkom
v očiach ju pýtaš
je mojím zlozvykom
vrátiť - to vítaš
srdce si vyrvem a
položím na dlaň
slza je dilema -
bozkom jej zabráň
ostať v tej sladkosti
keď je tak slaná..
zo samej radosti
bozkaj do rána
Přečteno 401x
Tipy 30
Poslední tipující: PIPSQUEAK, NikitaNikaT., Tanzania, Lota, labuť, 11prdelka, el viento, Elza511, danav, okapovaroura, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)