někdy slova nestačí..
Anotace: po dlouhé době..
Smutné oči
samotné oči
zrazené oči
lítostné oči
proč je tu zase konec..
bez srdce je ten zvonec
Od něj daleko
koulelo jablko
s kousíčkem jeho lásky
načele mém smutné vrásky
a mě to trápí
moc to trápí
on zato stál
Přečteno 437x
Tipy 11
Poslední tipující: lucajda89, Pythonissa__, Prokešová, Tacca, Isquieasuus, Zambie, WAYWARD, Vlk v rouše
Komentáře (3)
Komentujících (3)