Colorblind
Dal jsi barvy mému žití
Jsi můj princ a jsi mé krytí
Jsi mé nebe bez mráčků
Děkuji Ti, miláčku
Ač je to sen, ač je to hřích
Kde bez Tebe teď byla bych?
Tělo v rakvi, písek v urně
Žít bez Tebe jde jen pochmurně
Jsi má paleta pestrých barviček
Jsi silné tělo a já tvůj malíček
Jsi město plné panáčků
Děkuji Ti, miláčku
V noci za mnou příjde stvůra
Černobílý sen, černobílá noční můra
Ale když jsi se mnou, barevný je svět
Jako ten vonný... levandulový květ
Přečteno 500x
Tipy 3
Poslední tipující: Emira, Kapka
Komentáře (2)
Komentujících (2)