Každý ji hledáme …
Anotace: Ptám se,je nebo není to znamení?
Ptám se,je nebo není to znamení?
Topit se slzami štěstí
krájet se pro ni
bít se navzájem?
Pro lásku na Zemi
Objeví se když nejmíň ji čekáš
znenadání
ani šampion těžké váhy jejímu útoku se neubrání
Tak sladce spaluje
potvora jedna nedočkavá
Když nehýčkáš ji jak si přeje
prostě si zmizí
… nebyla Ta pravá
Přečteno 508x
Tipy 23
Poslední tipující: jitka.svobodova, Bíša, Giginka, carodejka, Beepat, Házté, excited, Radek.oslov.Šafárik, Psavec, Mbonita, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)