Anotace: Co pro mě jsi...
Teď ještě dvě noční, v pondělí dospat. Co tak v úterý cournout ještě krámy a jít pak na Picu ? Buli :-)
15.12.2006 19:39:00 | Buližník
Dobře rozběhnutá s dobrým nápadem, jen tou horlivostí i chybičky naskákaly... Oprav si to , klikni na slovo EDIT, je vpravo, vždy jen u tvé básně a můžeš provádět změny..
28.10.2005 19:34:00 | Krtica