Láska je slepá
Anotace: a potřebovala by slepeckou hůl.
Láska je slepá a vidí jen výhody,
zavírá oči a přehlíží neshody.
Leč já si brýle sundala
a divit se nepřestala,
co jsem všechno neviděla,
nebo vidět nechtěla?
Přečteno 354x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, Mbonita
Komentáře (3)
Komentujících (3)