sluší ti déšť
sluší ti déšť
už jsem ti to povídal?
přes každou jeho kapku
rád se ti dívám do očí
kap
láska a štěstí
v plamíncích tancují
v ztemnělé kavárně
U němých milenců
kap
naděje jak malé děcko
natahuje svoje ručičky
na tři čtvrtě na tři
kap
trochu strachu
choulí se ti v koutcích
kap
točí se mi hlava
nevím co dál
asi jsem opilý
polykal jsem každou kapku
Komentáře (6)
Komentujících (6)