Never more
Já pořád vzpomínám,
jak jsme tu stáli,
jak krásně bylo nám,
jak jsme se smáli.
Bylo to včera,
ale už nikdy více
nebudem tu stát za šera
při svitu měsíce.
Už nikdy, vše je minulost,
zbyl jen lásky mor
a ve tmě havran šeptá
svoje never more...
Přečteno 390x
Tipy 9
Poslední tipující: Bíša, Jinx..., a_tao, slanina, al-pacino, Zambie
Komentáře (3)
Komentujících (3)