Vzkaz pro světlušku
Vzkaz pro světlušku
Je tak malinká
Svítí mlhavě
Přináší ráno…
bílé jako mlíko,
co rozlilo se po obloze
Posílám Ti, vzkaz pro světlušku
Vylíhla se z kmene
Obrovského stromu
Srtomu života
Trochu světla
Vylíhla se ze schránky
Trochu pomalované
Cožpak si ji nikdy neviděl?
Nedokážeš ji poznat?
Je neviditelná
Dávej na ni pozor
Svěřuji ti ji do náruče
Ať ti neuletí!
Přináší křehké ráno
Co svítí jen mlhavě
Ráno, co rozlilo se po obloze
Je tak malinká
Jiskřička přání
Moje světluška
Přečteno 372x
Tipy 4
Poslední tipující: Kristine Clary-Aldringen, Romana Šamanka Ladyloba, Kapka
Komentáře (1)
Komentujících (1)