Znám tu hvězdu... jménem láska... koukni se v noci na nebe... ta malá, co pohasíná... sama svítí, sma usíná... jen na Tebe čeká, až se jí dotkneš, rozzáří se a bude nejjasnější ze všech hvězd...
23.05.2009 19:15:00 | NikitaNikaT.
...říká se, že kdo hledá najde...ale hledá se vůbec láska ???...řekla bych spíš, že přijde sama a velmi nečekaně... :-)
21.05.2009 23:52:00 | Lota
Lásku na mapě hvězd nehledej,
to jenom v srdci, tam ji měj,
ona pak s tebou do vesmíru
odletí hledat krásnou vílu...
21.05.2009 22:19:00 | nejsembásník