pěkně napsané a téměř pravdivě:(ve mě naděje umřela,i když já žiju...každý má prostě jiný názor a zabít se kvůli nesplněné naději je blbost:)
09.10.2009 12:33:00 | Mraveneček
To je hodne silne tvrzeni. Ja mam za to, ze kazda oblast lidskeho konani ma nejakou svoji nadeji, a kdyz selze, tak potom to je jakoby umrel kus cloveka, ne cely ;-)
23.05.2009 00:03:00 | Matty09
Troufnu si říci, že člověk umírá, když už nemá naději. Myslím tím, že když umře naděje, člověk jde a zabije se.
22.05.2009 23:46:00 | Šantir
Jo, me pri psani napadla stejna myslenka, ale nakonec je to tak jak to je.
21.05.2009 22:54:00 | Matty09
...někde tady na Literu jsem dávněji napsal: naděje neumírá poslední,poslední umírá člověk sám
21.05.2009 22:40:00 | WAYWARD