Stmívání
V korunách stromů
bránícím svitu hvězd
chci Tě svést
a ještě jednou rozkvést
dřív než dorazí svítání
kaštanová pomněnko,
ženo s pečetí na spánku
v ranní mlze,
z popele červánků
stmívání
Přečteno 522x
Tipy 4
Poslední tipující: Jin&Jang, kikis, NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)