jo
Dneska budu psát
na klávesy hrát
pičovinky kokotinky
tipy posílat
a cucnu si vína
ať je hlína
a kurva zítra kocovina
to nemám vůbec rád
skleničky nemám
rovnou z tukru
vyrovnat v krvy hladiny cukru
v rýmu to není to je jen brzda
ze školních let,
nech báseň uzrát
mé učitelky si trhaly obočí
a souložily jedině v pižamu
v ksichtu bylo to vidět
že je svět rozdělen
a zítra budu na flámu
Přečteno 515x
Tipy 16
Poslední tipující: BERYL.K, ziriant, Quigleika, Kapka, zenge, 11prdelka, Mario de Janiero, 6thSun, Tacca, WAYWARD, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)