Nažhavená
Anotace: Někdy je dobré vybuchnout jako sopka.........
Nažhavená
Venku sedím, do dáli hledím,
o obrázek Tvůj se Sluníčkem se dělím.
Tvé oči: sluneční paprsek, co šimrá mě po ránu,
Tvá ústa: něžný vánek, co chladí rožhavenou bránu.
Mé růžky držíš...
mé tělo..
co toužebně jen Tebe by chtělo.
Mé dlaně držíš...
pevně svíráš v objetí..
já rozechvělá nevnímám ,
jsem celá ve Tvém zajetí.
Venku sedím, do dáli hledím,
o obrázek Tvůj se sluníčkem se dělím.
Jak žhavá láva vybuchnu,
jak sopka v plné síle
napíšu v nebe zářivé..
napíšu co je mi milé.
Vychrlím žhavé kamínky..
vychrlím žhavé vzpomínky.
Na vrcholu sopky se ukáže...
co rožhavená láska dokáže.
Přečteno 460x
Tipy 34
Poslední tipující: fab four, batůžek na motorku, Bíša, urcite.me.neznas, toužím.jít.dál, chroust17, poustevník Jirka, Isquieasuus, vodnař, Juraj Hrom, ...
Komentáře (12)
Komentujících (12)