Malá požitkářka
Taková malá požitkářka,
splácanina její duše,
nakazila se poetismem,
který neustává.
/svátek básníků/
Zaplatila za krásnou noc,
plnou prožitků,
ranním vstáváním.
Řekneš si, nezůstalo nic,
ani ten autobus, který..
..ujel jí..
/přišla o dvě minuty později/
Zůstalo to v ní,
pocit probuzení, jenž..
..naplnil celý den..
...štěstím...
Přečteno 368x
Tipy 15
Poslední tipující: HonzaJ, Bíša, sophia92, batůžek na motorku, Zamilovaná do nezamilované doby, Isquieasuus, Juraj Hrom, Vlk v rouše, 11prdelka, hezule
Komentáře (2)
Komentujících (2)