Víla
Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=3WV5sc8xorU
Poblouznils vílu, co
protančila tvou postelí,
a nezmizela.
Dala si sklenku vína,
chtěla probrat svůj osobní život,
tak vyprávěla.
/noční část přeskočila /
Ti ptáci jsou šílení,
nemůžu spát,
smutně povídala.
/usla v zapomnění/
Uvařils kafe,
silného turka,
pusu ti věnovala.
...nelitovala...
Přečteno 419x
Tipy 10
Poslední tipující: Bíša, Isquieasuus, sophia92, batůžek na motorku, Zamilovaná do nezamilované doby, Juraj Hrom, 11prdelka
Komentáře (1)
Komentujících (1)