Pro Tebe
Anotace: Je to jen a pouze z mé hlavy takže používání mých slov ZAKÁZÁNO!!!
Slunce zapadá, koukám na nebe,
jaká bude noc bez Tebe?
Usínám a v hlavě Tě mám,
dnes v noci nebudu sám.
Myšlenky v hlavě se mi točí,
umřel bych pro Tvé modré oči.
Za Tvuj úsměv srdce jásá,
jsi muj anděl a má spása.
Miluji Tě moc a moc,
Děkuji Ti za každou noc.
Přečteno 824x
Tipy 5
Poslední tipující: Zorenka Ježková, 11prdelka, Haniéčka
Komentáře (3)
Komentujících (3)