Padal déšť
A padal déšť,
padal jí z očí.
Smutku její duši prodal,
pro sténání větru v pláči.
Zmeškala svůj vlak,
sedmnáct let na začátku.
Ona, něžný tulák,
co nepoznal lásku.
Jeden krok vpřed,
následují dva zpátky.
Na duši hnisající vřed,
obdivuje ty všední krásky.
Za něžný cit,
ztrapňuje se dál.
V sobě věčný neklid,
chybí jí ten srdce král....
....Tak moc
Přečteno 366x
Tipy 2
Poslední tipující: bejbyyyy, Kapka
Komentáře (0)