až do blázna
Anotace: slovo tam,slovo tam ....myšlenky-možná nepochopitelné:) ....já vím..
na milimetr utopené
/pochopení/
v kanálu čistém od myší
/ztracená/
svůdné oči stydlivého srdce
mávnutí láskou vpřed
lichotivé nadávky....
Blázen v poli modlící
SÁM se svým nešťastným úsměvem..
ach....je čas jít domů
Přečteno 318x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, démon zatracení, Shnecek
Komentáře (1)
Komentujících (1)