Jaro zamilovaných slov
Anotace: O tom, že když někomu každý den neříkáme, že ho milujeme, neznamená, že to tak není...
Promineš mi, doufám, lásko moje,
Občas že si ponechávám slova svoje
Láskyplná, do něžných vět daná -
Tebou jistě více byla by vítaná
Že listopad nemám, omlouvám se,
V mých rtech, by sloužil tvé nedozírné kráse
Listím, padajícím z lípy staré -
S tebou naštěstí však každý den je jarem
Přečteno 517x
Tipy 2
Poslední tipující: NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)