Něžné hovory přes moře
'
Kočičko, drahý můj kožíšku,
co občas proléváš slzičky hoře,
chci být Ti poblíž,
nejradši u Tebe v pelíšku,
však mezi námi je moře,
v tom je ta potíž...
Líbnul jsem displej
Bellova přístroje,
přijmi ten polibek,
ode mne z lásky je,
Plaváčku z pohádky...
Polibky, které jsi nad ránem
se západním větrem poslala,
všechny jsem polapil,
nechal je vniknout
hluboko do těla.
V srdci mém cit k Tobě
pevně se usídlil,
nádherná píseň
tam uvnitř zazněla...
Až budu Ti vetkávat
kopretin květy do vlásků,
až brzo se spolu sejdeme zas,
položím osudu nejednu otázku:
Kolik vzájemné lásky
mohou si dva lidé dát?
Kolik strun citů
dokáží rozehrát?
Jak velká je naděje,
že osud se na nás bude smát,
když bok po boku
v přátelství budem tu stát?
A osud nám možná takto odpoví:
Ve vašich srdcích a myslích
se ono tajemství skrývá,
co ctí se a škádlí,
rádo se mívá,
tolerujte navzájem
druhého činy,
hoď radši úsměvem,
kdož jsi bez viny.
Měj se moc hezky,
kožíšku kočičí :o))
.
Přečteno 428x
Tipy 36
Poslední tipující: Jitinka, staruska, Kapka, Holis, Tygropes, isisleo, a_tao, WAYWARD, BARBYE, Dota Slunská, ...
Komentáře (9)
Komentujících (8)