nesouhlasím, srdce je jako diamant, abys ho mohla začít brousit, žel musíš rozbít skálu ...
24.05.2009 16:26:00 | Romana Šamanka Ladyloba
Dovolím si nesohlasit, protože když máš srdce z kamene, lámou se o něj srdce jiných lidí. Pravda, ty to necítíš, ale ostatní ano. A to je, myslím, trochu zbabělé.
Ale nemusím souhlasit s myšlenkami ostatních, od toho jsme každý jiný, takže dávám ST, protože se mi to zdá nápadité.
23.05.2009 13:22:00 | Zelená okurka