Anotace: Vím, že za to můžu spíše já, ale nejsem na tom o nic líp než ty, Evi.. ..třeba si na tom zlámete jazyk, je mi to jedno, není pro vás..
ST! Upřímné, skvěle podané... z lásky, z hloubi duše. To se mi moc líbí... včecko se spraví, uvidíš, že ano, moc Ti to přeju. Doba je teď zlá, ale když lidé zůstanou spolu... lépe se ty nesnáze zdolávají.
23.05.2009 19:11:00 | NikitaNikaT.