Srdce
dnes mě potkalo mé srdce
ptalo se mě kde tě má
kde jsou milující ruce
a proč němá ústa mám
řek jsem smutno koníkovi
který táhne sám svůj vůz
srdce na to on to neví
jaký zbývá cesty kus
možná proto stále věří
cesta ještě nekončí
v slepé víře dál ji měří
jen očima se rozloučí
těžko srdci oponovat
jak ten koník kluše dál
lásku musíme ochraňovat
když nám ji život daroval...
Komentáře (4)
Komentujících (4)