Kam to vede?
Anotace: no, jen mě tak něco napadlo, ale mé představy byly poněkud jiné, než to, co z toho vzniklo... :D
Chci být tvůj stavitel
vysněného domu,
záleží jen na tvém
jediném názoru.
Cihly z tvých dotyků a
malta z našich slz
nebude to zámek,
ani rytířská tvrz.
Jen čtyři stěny,
strop je z hvězd nebe,
pod kterým chci,
má lásko jen tebe.
Jen jak láska nás dvou
ty stěny silné jsou,
ze začátku nízké a silné,
později nás přerostou,
začnou se tenčit
a tvořit se okna...
i druhé dveře...
kam asi vedou?
A jsou vůbec druhé,
nebyly původní?
Přečteno 400x
Tipy 2
Poslední tipující: bejbyyyy, Lenni
Komentáře (0)