Na jménech nezáleží
Anotace: ....................
Na jménech nezáleží
láska nemá hranice
boří hradby
křídla dává
opijí lunou
zlatého měsíce
snad jen sen
to nebude
ohnivá hranice
v mém těle hoří
plápolají plamínky
shoříme spolu na hranici lásky
než slunce
na nás pohlédne
svým okem
noc nám patřit bude.
Přečteno 332x
Tipy 30
Poslední tipující: Lea Aura, shakespeares, Bíša, Kristine Clary-Aldringen, Mbonita, Lenullinka, Pešulka, dream in emptiness, ziriant, Psavec, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)