Možná
Možná, že měsíc
je ten kus ledu,
co mě pálí...
Možná, že proto,
i když mě máš v dlaních,
mě nezískáš...
Možná, že máš rád,
slunce s paletami
světla...
Ale já chci noční pohledy,
kdy je snazší schovat strach
z tebe...
Přečteno 349x
Tipy 8
Poslední tipující: Elisha, Psavec, Tacca, Mbonita, ziriant, Zelená okurka, NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)