Anotace: Dotýkáme se sebe, někdy s láskou jindy z toho zebe... dotýkáme se vykřičníky slov a jindy sladkostí něhy... hezký den i noc přeji...
Sbírka: Podoby lásky
Tak leda ve svých snech,
ale jahody sladký túze ráda
bylo před 20 lety snad bude zase
27.05.2009 11:03:00 | Lady L
Mám názor, Paní L. Krmit.. To je to, co mě dostalo.. Krmit.. Krmelec .. Tak Tě nakrmím.. Líbíla se mi.. :)
25.05.2009 09:12:00 | Sleepwalker
Moc hezky napsané, pro mne lehoučce k zamyšlení a vzpomínkové... hmmm. ST!
24.05.2009 09:40:00 | NikitaNikaT.