Black velvet ? Proměny ? .. Nechám toho.. Nechci se opakovat, zase líbí..
25.05.2009 09:19:00 | Sleepwalker
báseň je ryzí skvost
plná snů
jemnosti ženy
jak plátky květin
sypaných po cestě..k lásce
ST
24.05.2009 17:57:00 | Mbonita
ráda bych zas zamilovaná byla
a v náruči svého milého snila
jenž dělí nás
čas
v kterém bylo zrad
a žádná touha po odpuštění
mám to závaží
které vrací se mi jak bumerang
zas bych milovala
ale jsem na to sama
24.05.2009 10:09:00 | Lady L