Anotace: Ty víš, že mi nesmíš vzít ...
Svět by asi nebyl v pořádku, kdyby se každá holka aspoň jednou necítila takhle...
:-)
:-(
(nemůžu se rozhodnout pro smajlík, je to zkrátka holčičkovsky milé/pravdivé)
PS: osobně si od toho odmýšlím ty děti, místo nich bych si prosila červené šaty s růžičkama navíc:-)
24.05.2009 19:42:00 | Gina Rocca