nedožitých sto let
Anotace: i těsně před koncem ...
Nedožitých sto let,
tahle láska měla,
byla nedozrálý květ,
tak se v zimě zastavila.
Vločka spadla na ni,
pak zasáhl mráz,
v zasněžené stráni,
ta láska
měla nedožitých sto let.
Horkem ze slunce,
taví se její síla,
usychá na louce,
t aláska
měla nedožitých sto let.
Ptáci jí zpívali,
nestála nickdy víc,
aby jí sborem hráli,
nešťatsná láska
měla nedožitých sto let...
Komentáře (0)