Maminčina čtyřicítka
Anotace: maminka naše zlatá
Maminčina čtyřicítka
Maminko naše milá,
Čtyřicítky ses nám dožila!
Proto se vykul z peří,
Ukaž, jak jsi svěží!
Májový větřík Tě ovane,
Rosa smočí tvou nožku.
Veliký třesk nastane
A my si dáme kořku!
Budeme slavit do rána,
Den Tvého narození.
Proto Ti maminko přejeme,
Jen samé pěkné dny!
Máme Tě rádi velice,
I když Tě pozlobíme.
Milujeme Tě nejvíce,
Ty nám odpustíš,
My víme…..
Vážíme si všeho,
Dobroty Tvé, lásky..
Které nám dáváš!
Budeme sekat latinu
A přejeme kromě zdraví a štěstí
Ať se Ti splní Vše,
O čem sníváš!
Dnes je den Tvůj
Bůh Tě opatruj !!!
Přečteno 288x
Tipy 4
Poslední tipující: PIPSQUEAK, bejbyyyy, Kapka
Komentáře (1)
Komentujících (1)