Nevím čím ohromí slečna kluka ... vulgarismy..pak přestává bt žena ženou ... chápu dynamiku také ji v pár mých mám... ale tohle mi připadá na holku opravdu hodně hodně drsný... je to však jen můj pocit.... jsem už taky staráí fuchtle jen je mi líto když mladé krásné holky si kazí své ženství ..křehké... jinak držím palec...
25.05.2009 04:22:00 | Nút
Jo tak to se mi líbí:D Má to drajf :D Dinamiku ...=) Celkově to toho kluka muselo dosti ohromit:D Libi se mi to =)
24.05.2009 19:30:00 | NotHot