Sama s tebou
Anotace: Báseň složená ve Vsetíně a pro Vsetín
Koupila jsem tě ranami svými,
koupila jsem tě lístky kopretiny.
Tomu, že vzlétnem, nedávám už šanci -
Vidím, co vidím - nenapsaní psanci.
Marně tě čekám. Už ve tmě tolikrát
měsícem zbitá, vdaná v pouhý prach,
jak ona řeka z břehů vylitá,
co pláče, pláče, sama ve vlnách.
Sama jsem s tebou. Víc sama, než s tebou.
Vztahy se míjí, žijem v poezii..
Některé básně přečíst smíš jen ve dvou.
Pár hvězd, pár stínů. Vsetín. To, čím žiji.
Přečteno 429x
Tipy 2
Poslední tipující: Charibeja, ziriant
Komentáře (0)