Čisté srdce
Ozval se zvonec,jenž konec všeho ohlásil
vysvitly hvězdy, majíc své místo
déšt ustal a plamen muj uhasil
v mem srdci je tedka prázdno a čisto
jen jeden sen cestu ukazal mi
že barev ztratil se smysl,i ostatních všech krás
hlas vnitřní potom pověděl mi
že né všichni andělé mají svatozář
Přečteno 348x
Tipy 2
Poslední tipující: Nút
Komentáře (0)