tak už
Jestli víš že vážně miluješ
ač máš strach,tak odvaž se
ať víš že od srdce bojuješ
a udělat pro lásku vše neboj se
láska znamená více než prachy
k tomu zdraví a štěstí na konec
seber odvahu,neklepej se strachy
dej rodině lásku a nebuď lakomec
a tak ti ŘÍKÁM mám tě rád
a tak KŘIČÍM zbožňuju tě
u OLTÁŘE po tvém boku chci stát
v noci ti ŠEPTAT MILUJI TĚ!!!!!
Přečteno 517x
Tipy 6
Poslední tipující: PPetrushka, Nút, Dev_LATea_princess
Komentáře (3)
Komentujících (3)