Je to ve hvězdách
Říkal mi,že planetkou jsem,
na jeho dráze nejmilejší,
připluje ke mě vesmírem,sem,
a zvědavost mou ukonejší.
Však zmizel v nekonečnu mámení,
mezihvězdném prachu stesku.
Částice touhy-reliktové záření,
pozůstatek odhodlání velkého třesku.
Asi zradila ho vlastní gravitace,
nebo jiná planeta dráhu změnila,
a možná jen slibů rezignace,
..či snad lež?
..a já jeho planetkou nejmilejší,
prostě nikdy nebyla?
Přečteno 416x
Tipy 16
Poslední tipující: Koza, hašlerka, sluníčko sedmitečné, Špáďa, divoska_jaja, Psavec, Lenni, vodnař, Sleepwalker, Juraj Hrom, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)