(Už len) -Dvaja neznámi
Anotace: báseň o rozchode
Deň sa zobudil do pravdy,
len môj život sa mi zdá pri Tebe taký neznámy,
čo Ti ľudia povedali?
že musíš vstať a ísť!
tak nečakaj, že ma tento deň zmení,
neotáčaj sa na mňa,
nemusíš tu takto hľadieť cudzími očami
na cudzinca
a báť sa o tento deň
Príde nový pondelok,
ktorý ma povzbudí viac, než Ty teraz
a zotrie zarosené rána.
Vyber sa preč
z tohto cudzieho sveta
a nemysli na ľútosť dvoch svetov,
tak si ma znova neprekresli do svojich farieb,
nemysli na nové tóny,
to Ti len teraz zahrali v sebe pieseň...
- na rozlúčku -
a život sa predsa stále nemôže mýliť,
tak mu uver, že má pravdu,
aspoň raz, počúvaj!
Přečteno 255x
Tipy 1
Poslední tipující: Elza511
Komentáře (0)