Anotace: zas jedna z odpovědí, navzájem si máme být zachranými sítěmi, povzbuzovat se a probouzet navzájem to krásné co je v nás ukryté...
Sbírka: Podoby lásky
Kdyby jen šlo.. Ach! Zlíbat Ti ze rtů../ Hvězdný/ Prach..Taky mu krapítek závidím :) Nádherná..
27.05.2009 17:38:00 | Sleepwalker
jsi úžasný človíček
ten, pro koho jsi ji psala může být rád, že jsi nablízku
je z ní cítit upřímnost
26.05.2009 20:07:00 | floreciente
Znovu mě dojímáš, drahá Lady L, Děkuju, jsi krásný a báječný človíček. Nevím, co více řéct, hlas aj v duchu od slz se mi chvěje... Mám Tě moc ráda!
25.05.2009 13:59:00 | NikitaNikaT.