Vlnění
Jsou to Tvoje dlaně,
co na mé kůži cítím,
Tvé oči plaché laně,
když za ruku Tě chytím.
Jsi nesmělý a romantik,
já nechci dělat první krok,
Ty první a musíš sám chtít,
budu tu čekat třeba rok.
Až přijde první souznění,
krásné je milování,
po zádech jemné vlnění,
maluješ něžnou dlaní.
Těším se na ty chvíle,
až budu celá zmámená,
Ty usměješ se mile,
Tvá dlaň rozevře kolena.
Přečteno 399x
Tipy 38
Poslední tipující: enigman, strašidýlko-střapatý, floreciente, Elza511, Jarka, bejbyyyy, Skalsky Pavel, Sýkorka07, Tanzania, kuskus pruhovaná, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)